Přeskočit na obsah

Kurzy v Peci pod Sněžkou 6. – 8.1. a 10. – 12.1. 2023

Jsou za námi další dva kurzy v Peci, kde jsme měli účastníky napříč celou republikou. Hned v úvodu je třeba říci, že parta byla skvělá a oba kurzy měly pohodovou atmosféru. Zima je dosti, jak to říci slušně „nestandartní“, ale i přes nepřízeň počasí se nám podařilo udělat vše co bylo třeba.

 Posloužila nám k tomu zavřená sjezdovka na Portáškách a vlastně to byla ideální situace. Měli jsem dost prostoru jen pro sebe a ve výsledku byli účastníci nadšeni. Většina z nich nikdy skialp neměla možnost vyzkoušet. Ideálně je dobré začít za lepších podmínek, tudíž musím vyseknout pochvalu všem zúčastněným za jejich přístup.

Kurz probíhal dle plánu. První večer byla teoretická část a další den strávený na svahu. Večer opět nějaká ta teorie, ale i zábava:). No a poslední den znovu praxe, metodické výstupy a účastníci si vyzkoušeli i práci při vyhledávaní zasypaných lavinou. Navíc také jaké to je nasondovat reálně člověka:). 

Rádi bychom poděkovali firmě Mammut, která nám zapůjčila lavinové vybavení.

Ještě jednou díky Všem !!!! 
AHOJ:) 
Team Skialp do škol

Ohlasy absolventů

Moc se mi to líbilo a určitě mě skialpy zaujaly. Velmi cením především Ondrovi a Gabovi zkušenosti. Dostali jsme spoustu dobrých rad a tipů jak na věc. Je vidět, že víte o čem mluvíte a jsem rád, že jsem vás poznal. Držím palce celému projektu.

Mgr. Jakub Kořínek
Zástupce ředitele pro teoretické vyučování
Akademie – VOŠ, Gymn. a SOŠUP
Světlá nad Sázavou

 

Kurz Skialp do škol předčil naše očekávání. Ondra s Gabem nás zasvětili do světa Skialpinismu a předali nám spoustu zkušeností, cenných rad a doporučení. Určitě tento kurz pod jejich vedením všem doporučujeme.

Karolína a Monika
 
Mgr. Monika Bechnerová,
ředitelka Domu dětí a mládeže Rakovník
Štítky: